a man holding another man's face
Foto: © 2023 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Hadde du overlevd A Quiet Place? Vi testet oss selv!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

I A Quiet Place: Day One blir verden invadert av aliens med sylskarp hørsel. For å overleve, må du være stille. Vilde og Erlend fra Filmweb konkurrerer i å lage så lite lyd som mulig – og taperen blir spist og drept...

Annonsørinnhold for United International Pictures

A Quiet Place: Day One er den tredje filmen i den kritikerroste skrekkthriller-serien der alt handler om å være stille. Selv den minste lyd kan bety forskjellen mellom liv og død.

A Quiet Place: Day One kommer på kino 28. juni. Kjøp billetter til filmen her!

Når katastrofen inntreffer, hvilken Filmweb-ansatt kan du stole på for å overleve? Vilde og Erlend forsøker å lage minst mulig lyd, med den mest dramatiske konsekvensen: Taperen blir spist og drept av monstrene fra A Quiet Place-filmene.

Bli med tilbake til starten, og opplev dagen verden ble stille. I den kiinoklare filmen får vi se hvordan innbyggerne i New York City, en av verdens mest støyende storbyer, klarte seg da skapningene landet på jorda.

Lupita Nyong'o i A Quiet Place: Day One
Foto: Universal Pictures

Lupita Nyong'o (Us) spiller hovedrollen, Djimon Hounsou (Blood Diamond) gjentar rollen sin fra A Quiet Place 2, og resten av rollelista er fylt med navn som Joseph Quinn (Stranger Things) og Alex Wolff (Hereditary).

A Quiet Place: Day One kommer på kino 28. juni. Billetter til filmen finner du her!