Filmweb sine tjenester

Publisert:
Sist oppdatert:

Vi er en engasjert gjeng med filminteresserte markedsførere, teknologer og innholdsprodusenter som jobber tett sammen for å skape dagens og fremtidens digitale løsninger for film- og kinobransjen. Les mer om våre produkter og tjenester nedenfor.

Annonse

Kundeservice for kinobransjen:

Tlf: 900 39 000 (9-15)

Epost: kundeservice@filmweb.no

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

Lenker til våre tjenester og produkter:

KinoAdmin (for kinoer) - diverse verktøy for kinoene

Escenic - publiseringprogram

Annonse

Rapportserver - tall og statistikk for kinobesøket i Norge

Medieserver - database med info og materiell for alle kinofilmer

Kinoklubb - gode filmer til halv pris på kino

Norgesbillett - hele Norges kinobillett for bedrifter

Annonse

Kinogavekort - enkelt å gi, morsomt å få

Annonse

Billettformidling

Filmweb driver Norges største filmnettsted, med et nasjonalt kinoprogram som besøkes av rundt 1 million unike brukere pr. måned. Hver dag jobber vi med å skape interesse for film, og bidra til økt salg av billetter hos kinoene. Kinoer som ønsker å være med på denne ordningen har en billettformidlingsavtale med Filmweb. Ta kontakt med oss på kundeservice@filmweb.no hvis du representerer en kino som ønsker mer informasjon om dette.

Annonse

Nettsider for kinoer

Vi produserer komplette nettsider for kinoer og kulturhus av alle størrelser, inkludert filmdatabase, publiseringløsning og automasjon som forenkler kinoens hverdag. Kinoenes nettsider blir fortløpende tilpasset nye nettlesere, nye mobiltelefoner, sosiale medier og fremtidige standarder. Dermed har løsningen lang levetid og man slipper å lage nye nettsider i overskuelig fremtid. Vi har selvfølgelig god støtte for kinobransjens ulike tilbud (f.eks. babykino, filmperler, festivaler o.l.) samt alle de ulike nasjonale tjenestene (f.eks. Kinoklubben, Kinogavekort, Norgesbillett). Ta kontakt på kundeservice@filmweb.no for mer informasjon.

Annonse

Design og produksjon av markedsmateriell

Vi produserer blant annet bannere, digitale plakater, SOME-materiell og annet digital markedsmateriell for mange aktører i film- og kinobransjen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker bistand til dette.

Annonse

Systemutvikling

Filmweb har utviklet mange systemer/tjenester for kinobransjen, for eksempel Rapportserver, Film- og medieserver, Kinoklubben, Kinogavekort, Norgesbilletten m.fl. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å diskutere et fremtidig prosjekt.

Annonse

Teknisk rådgivning og prosjektledelse

Våre teknologer har lang erfaring og spisskompetanse innenfor kinobransjens særskilte behov. Vi kan for eksempel bistå med utarbeidelse av kravspesifikasjoner, fungere som teknisk bindeledd mellom kino og leverandør av billettsystem, eller være prosjektleder ved større utviklingsprosjekter i bransjen.

Annonse