Scarlett Johansson og Channing Tatum i Fly Me to the Moon
Foto: Apple Studios

Vil du ha halv pris på kino?

Publisert:
Sist oppdatert:

Filmweb Kinoklubb er en filmklubb som gir deg 50 % rabatt på en rekke utvalgte filmer på kino. Hvert år velges det ut 10 gode filmer som medlemmer kan se til halv pris.

Annonse

Filmene velges ut av Filmutvalget; et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varierer litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som skal gi deg en god kinoopplevelse!

Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr 179,- pr. år, og fornyes automatisk inntil du selv velger å si det opp. Du trenger bare se 3 filmer for å tjene inn årsmedlemskapet ditt!

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten.
Her ser du alle kinoene som er med i Kinoklubben. Klikk på Kjøp billett-knappen for filmen du vil se i kinoprogrammet. I kjøpsprosessen taster du inn rabattkoden din, og så vil automatisk 50 % trekkes fra på billettprisen. De aller fleste kinoer aksepterer også å gi deg rabatten når du kjøper billett i kinoenes billettluke.

Meld deg inn i Kinoklubben her!

Annonse