Daniel Craig i Knives Out

"Knives Out 3": Tittelen og flere nye skuespillere er avslørt

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

En rekke stjerner er castet til den etterlengtede oppfølgeren.

Annonse

Det tredje kapittelet i den kritikerroste "Knives Out"-filmserien ble nylig døpt "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery", og nå er rollelista endelig i ferd med å ta form.

Daniel Craig, som spilte den eksentriske detektiven Benoit Blanc i de to foregående filmene, har vært knyttet til prosjektet fra start, men nå vet vi også at han får selskap av en rekke store stjerner i Josh O'Connor ("Challengers"), Cailee Spaeny ("Priscilla"), Andrew Scott, Glenn Close, Jeremy Renner og Mila Kunis.

Tom Hardy og Lindsay Lohan har også vært diskutert på ryktebørsen, men hittil er ingen av dem bekreftet offentlig.

Uansett, rollelista er kjendistung i ekte "Knives Out"-stil, og ettersom innspillingen skal i gang allerede i juni, er det nok ikke så lenge til vi får noen glimt av gjengen i aksjon.

Cailee Spaeny og Josh O'Connor
SKAL SPILLE MOT DANICailee Spaeny og Josh O'Connor, Foto: NTB

Handlingen i "Wake Up Dead Man" er fremdeles er hemmelig, men vi regner med at også tredjefilmen vil by på seriens karakteristiske kombo av skarp humor, uventede vendinger og en dæsj moderne Agatha Christie. Lanseringsdatoen er så langt ikke annonsert, men følger oppfølgeren i forgjengernes fotspor (som ble sluppet med tre års mellomrom), havner den antakeligvis på Netflix i løpet av 2025.

Filmseriens faste manusforfatter og regissør Rian Johnson er med på leken for tredje gang, så det er bare å puste lettet ut - dette prosjektet er i trygge hender.

Annonse