Colin Farrell i The Penguin
Foto: Max

Colin Farrell er kongen av Gotham i første teaser for "The Penguin"

Filmweb
Publisert:

"The Batman"-spinoff-serien får premiere på strømmetjenesten Max senere i år.

Annonse

Warner Bros. Television og DC Studios har sjenket Colin Farrells superskurk Oswald "The Penguin" Cobblepot (eller Oz Cobb, som han refereres til i en pressemelding fra Warner Bros. Discovery Norge) en helt egen serie, som kommer på den nye strømmetjenesten Max til høsten.

Farrels The Penguin ble introdusert i Matt Reeves episke kinosuksess "The Batman" i 2022, og seriens åtte episoder plukker opp tråden der filmen slapp for karakteren. Teaseren røper ikke mye om hva vi har i vente, men én ting er sikkert; dette er Gothams K.R.I.M.S.E.R.I.E.!

Les også: De 10 meste strømmede filmene denne uka

Colin Farrell i The Penguin
Foto: Max

"The Batman"-regissør Matt Reeves er seriens ansvarlige produsent, og med seg på produsentlaget har han Colin Farrell, Dylan Clark og Lauren LeFranc ("Agents of Shield"), som også er seriens manusforfatter og skaper.

I tillegg til Farrell, vil vi også få se skuespillere som Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown og Michael Zegen.

Så langt er det ikke satt en premieredato for "The Penguin", men ifølge pressemeldingen vil vi kunne strømme serien på Max allerede denne høsten. Den nye strømmetjenesten, som samler innhold fra HBO Max og Discovery+ på et sted, lanseres i Norge og resten av Norden allerede 21. mai.

Annonse