two animals facing each other

Filmtopplisten: De 10 mest strømmede filmene denne uka

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Filmtopplisten er en liste som gir deg oversikt over de mest populære filmene du kan kjøpe eller leie, hver uke!

Annonse

Filmtopplisten er den første offisielle, ukentlige topplisten for digital film i Norge.

Lista drar fram de mest populære filmene som nordmenn har kjøpt eller leid digitalt i løpet av den siste uka! Tallene er basert på kjøps- og leiedata fra de største digitale filmtjenestene i Norge.

Les mer på filmtopplisten.no.

Annonse
Filmtopplisten logo

Dette er Filmtopplisten for uke 28 2024

1. The Beekeeper

Jason Statham i The Beekeeper

Etter å ha trukket seg tilbake fra den hemmelige eliteorganisasjonen The Beekeepers, lever Adam Clay (Jason Statham) et rolig liv som birøkter. Men når hans eldre nabo blir svindlet og mister alle sparepengene sine med tragiske konsekvenser, må Adam Clay ta grep igjen.

Fast bestemt på å søke rettferdighet avdekker Clay et nettverk av svindel, orkestrert av en mektig organisasjon som utnytter samfunnets mest sårbare. Mens han kjemper mot FBI-agenter, svindlere og sin egen erstatter i The Beekeepers, utvikler Clays oppdrag seg til noe større: Å avsløre et system, gjennomsyret av korrupsjon som truer samfunnet for øvrig.

Annonse

2. Hammarskjöld

a man holding a microphone and a book
Foto: Nordisk Film Distribusjon

Mikael Persbrandt spiller hovedrollen i Hammarskjöld, thrilleren om det siste året i livet til FNs generalsekretær Dag Hammarskjöld, som ofret alt da han forsøkte å avkolonisere Kongo.

I 1961 har Dag Hammarskjöld ett år igjen i stillingen som FNs generalsekretær, en posisjon han overtok etter norske Trygve Lie. Deretter skal han flytte hjem til Österlen og endelig legge storpolitikken bak seg. Men samtidig herjer den kalde krigen for fullt, og i Afrika ligger brennpunktet i Kongo.

Les også: Mikael Persbrandt deler lerretet med en ape: "Vi hadde et veldig fint samarbeid"

Annonse

3. Anyone But You

a man and a woman standing on a trailer with a large body of water in the background
Foto: Anyone But You

Vinterens store rom-com-snakkis har vekket oppmerksomhet lenge før premieredagen, for kjemien mellom hovedrolleinnehaverne Sydney Sweeney (Euphoria) og Glen Powell (Top Gun: Maverick).

Handlingen er enkel: En gang datet de, så ble de fiender, og nå skal de late som at de er kjærester igjen. Helt normalt.

Les også: Spilte på romanserykter for å skape kinosuksess

Annonse

4. Konvoi

Anders Baasmo i Konvoi

Denne norske storfilmen dreier rundt et av de største dramaene som utspant seg til havs under andre verdenskrig. I hovedrollene møter vi blant andre Anders Baasmo, Tobias Santelmann, Heidi Ruud Ellingsen og Jon Ranes.

Vi følger et norsk lasteskip på den dramatiske reisen fra Island mot Murmansk, under stadige angrep fra tyskerne. Historien er basert på virkelighetens konvoier, som bragte krigsmateriell fra de allierte til et Sovjetunionen under tysk angrep.

Les også: Intens, ny thriller fra andre verdenskrig – "Du må lære å ikke styres av frykt"

Annonse

5. Victoria må dø

a boy holding a gun

Moren til Hedvig og Henrik er død og nå har faren deres fått seg en ny kjæreste – Victoria. Victoria tar alt for mye plass, hun innfører stadig nye regler og legger fullstendig beslag på faren. Det beste ville være om hun bare forsvant.

Inspirert av tegneseriebladet "Hitmen" bestemmer Hedvig og Henrik seg for å finne en leiemorder og valget faller på Carl (egentlig mest fordi de synes han ser ser ut som en leiemorder). Og siden Carl er i en litt vanskelig økonomisk situasjon virker det som om de får ham på gli. Vil planen lykkes? Og er Carl egentlig skikket til jobben?

Les også: Hun spiller kjip stemor i "Victoria må dø" – vil at barn skal hate henne

Annonse

6. Godzilla x Kong: The New Empire

a couple of frogs in a tank

I Legendary Entertainments oppfølger til monster-popcornfilmen Godzilla vs. Kong fra 2021, er ikke kaiju-frontene like steile lenger, og gutta må jobbe sammen!

Kong og Godzilla må ta opp kampen mot en kolossal uoppdaget trussel gjemt i vår verden. Den episke nye filmen vil grave videre i disse titanenes historie, deres opprinnelse og Skull Islands mysterier, mens den avdekker den mytiske kampen som bidro til å skape disse ekstraordinære vesenene og knyttet dem til menneskeheten for alltid.

Les også: Vi tok en prat med Godzilla og Kong

Annonse

7. Ghostbusters: Frozen Empire

Bill Murray og Ernie Hudson i Ghostbusters: Frozen Empire
Foto: Columbia/Sony Pictures

En eldgammel gjenstand har sluppet løs skumle makter som har utsatt New York City for en ny istid i den nyeste Ghostbusters-filmen. Hele gjengen fra Ghostbusters: Afterlife – inkludert de gjenlevende medlemmene fra den originale Spøkelsesligaen – er tilbake for å bekjeme flere onde ånder!

Spengler-familien vender tilbake til stedet der alt startet: Den ikoniske brannstasjonen i New York City. Her slår de seg sammen med de opprinnelige Ghostbusters, som har utviklet et topphemmelig forskningslaboratorium for å ta utrydding av spøkelser til neste nivå.

Annonse

8. Bukkene Bruse på badeland

Bukkene Bruse på Badeland

Du har sikkert hørt eventyret om de tre Bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete? I denne helsprø versjonen av eventyret gidder ikke de tre Bukkene å dra til setra nok en gang. Det blir alt for mye styr med trollet. I år skal de på Badeland!

Samtidig legger det skrubbsultne Trollet en plan, sammen med sine utspekulerte kråkevenner vil han forsøke å overraske Bukkene med alskens skitne triks. Vil de tre Bukkene til å klare å komme seg til badeland uten å bli spist?

Les også: Pakk kofferten! Bukkene Bruse drar til Syden i ny film

Annonse

9. Den grenseløse

Stillbilde fra Den grenseløse
Foto: Nordisk Film Distribusjon

Avdeling Q involveres motvillig i etterforskningen av en henlagt drapssak i denne danske krimthrilleren. Carl, Rose og Assad havner på sporet av en lyssky, soldyrkende kult og konfronteres samtidig med sine egne mørke sider.

Annonse

10. Innsiden ut

Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars Innsiden ut våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

Filmen handler om fem følelser i hjernen til elleve år gamle Riley, som forsøker å lede henne gjennom en vanskelig overgang i livet hennes, etter at hun og familien flytter fra Midtvesten til San Francisco. Her spilles det på alle hjertestrengene, i en film som både er fin og litt trist.

Innsiden ut 2 går på kino nå. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse