Glen Powell et al. posing for the camera

Twisters

12 år
2 t. 2 min.
Drama / Thriller / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Twisters'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Twisters
Premiere: 12.07.2024
Norske stemmer:
Sjanger: Drama / Thriller / Action
Manus: Michael Crichton, Mark L. Smith
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Noen intense, skremmende og realistiske scener kan virke skremmende for de under 12 år
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2024
Distributør: Warner Bros. Discovery

"En strålende uværsfilm i kinomørket" - Sigurd Vik, NRK Filmpolitiet.

Nå kommer en ny, episk katastrofefilm, en adrenalinpumpende og spennende kinoopplevelse som setter deg i sentrum av en av naturens mest fascinerende og ødeleggende krefter.

Fra produsentene av «Jurassic»-, «Bourne»- og «Indiana Jones»-seriene kommer «Twisters», en moderne kompanjong til 1996-storfilmen «Twister». Golden Globe-nominerte Daisy Edgar-Jones («Normal People») og Glen Powell («Anyone But You») spiller motstykker som må forenes for å forutsi, og muligens temme, den enorme kraften i tornadoer. «Twisters» er regissert av den Oscar-nominerte manusforfatteren og regissøren bak «Minari», Lee Isaac Chung.

Daisy Edgar-Jones spiller hovedrollen som Kate Cooper, en tidligere stormjager hjemsøkt av et ødeleggende møte med en tornado, som nå studerer stormmønstre trygt plassert bak skjermer i New York. Hun lokkes allikevel tilbake til de åpne slettene av kompisen Javi, for å teste et banebrytende nytt sporingssystem. Der treffer hun på Tyler Owens (Glen Powell), en sjarmerende og hensynsløs SoMe-stjerne som lever av å poste de stormjagende eventyrene han opplever med gjengen sin – jo farligere, jo bedre.

Etter hvert som stormsesongen øker i styrke, utløses skremmende fenomener ulikt noe man har sett før. Kate, Tyler og deres mannskap befinner seg plutselig mitt i banen til flere stormsystemer på vei mot et felles smeltepunkt i Oklahoma, og må kjempe sitt livs kamp for å unnslippe.

I «Twisters» møter du også Golden Globe-nominerte Anthony Ramos («In the Heights») som Javi, David Corenswet (den nye Superman!), Brandon Perea («Nope»), Sasha Lane («American Honey»), Daryl McCormack («Peaky Blinders»), Kiernan Shipka («Chilling Adventures of Sabrina») og Golden Globe-vinner Maura Tierney («Akutten»).

«Twisters», fra Amblin Entertainment», er produsert av Oscar-nominerte Frank Marshall («Indiana Jones»-serien) og Patrick Crowley («Bourne»-serien). Manuset er skrevet av Mark L. Smith, medforfatter av den Oscar-nominerte «The Revenant». «Twisters» distribueres av Universal Pictures i Nord-Amerika, og av Warner Bros. Pictures i resten av verden.

Se bildeserie