Deadpool & Wolverine

"Deadpool & Wolverine": Billettsalget er i gang!

Filmweb
Publisert:

Den ferske Marvel-duoen sparker seg inn på lerretet 24. juli, men du kan sikre deg billetter allerede nå.

Annonse

Våren 2022 kom nyheten om at et tredje kapittel i filmserien om Marvels rappkjefta antihelt Deadpool var på vei, og få måneder senere fikk vi, til vår store overraskelse, også vite at prosjektet inkluderte Hugh Jackmans Wolverine. Nå, to og et halvt år senere, har nedtellingen til premieren endelig startet - og billettene er up for grabs!

Billetter finner du her!

Ikke bare sereverer "Deadpool & Wolverine" Reynolds og Jackmans første møte på lerretet siden 2009-filmen "X-Men: Origins: Wolverine". Filmen markerer også sistnevntes o'store comeback etter en pause (vi trodde var slutten) på 7 lange år.

Helt siden kritikerroste "Logan" ble lansert i 2017, har Jackman hevdet han var ferdig med mutanten for godt. Og ettersom karakteren trakk sitt siste åndedrag i den filmen, har vi jo på en måte trodd ham. Dumme oss... I MCU kan selvfølgelig ALT skje.

Annonse

"Deadpool & Wolverine" er den tredje filmen i "Deadpool"-serien, og den første satt til Marvel-universet (antihelten var en av flere tegneseriekarakterer Disney overtok da de kjøpte opp 20th Century Fox i 2019). Filmen er regissert av Shawn Levy, som tidligere har samarbeidet med Reynolds om filmer som "Free Guy" og "The Adam Project", og manuset er skrevet av Rhett Reese og Paul Wernick (som også forfattet de to første filmene).

I tillegg til Reynolds og Jackman, får vi også se stjerner som Matthew Macfayden, Emma Corrin, Rob Delaney, Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin og Stefan Kapicic. På toppen ryktes det at filmen vil by på et par overraskelses-cameos, men disse holdes fremdeles tett til brystet.

"Deadpool & Wolverine" har norgespremiere 24. juli - Billetter finner du her

Annonse