Rachel Zegler i The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Første trailer for nye "Hunger Games" inviterer fansen tilbake til Panem

Publisert:

Klar for en ny runde av dødslekene?

Annonse

Vi har ventet i evigheter, men nå er altså den aller første traileren for "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" her. Hittil har Lionsgate virkelig holdt kortene tett til brystet, og ikke så mye som ei litta karakterplakat har nådd oss dødelige. Eeek!

Det er snart åtte år siden den ultrapopulære "The Hunger Games"-filmserien rundet av for godt, med sitt fjerde kapittel (eller tredje, om du regner "Mockingjay - Part 1"- og "2" som én film). Likevel skal vi tilbake til Panem, og det allerede i november.

I 2020 lanserte forfatteren bak "The Hunger Games"-bokserien, Suzanne Collins, prequel-romanen "The Ballad of Songbirds and Snakes" - og Lionsgate annonserte omtrent umiddelbart at de ønsket å filmatisere den.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

I "The Ballad of Songbirds and Snakes" befinner vi oss 65 år før hendelsene i originalserien, og får lære å kjenne en annen versjon av Coriolanus Snow (Tom Blyth). Han er kun 18 år gammel, og må veilede ungjenta Lucy Gray Baird (Rachel Zegler) - som skal kjempe for Distrikt 12 i den tiende runden av "Dødslekene".

Les også: Noah er den første skuespilleren med Downs i en stor Disney-rolle

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Rachel Zegler og Tom Blyth i "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes".

Den kommende filmen er med andre ord ikke viet franchisefavorittene Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) eller Peeta Mellark (Josh Hutcherson), men det betyr ikke nødvendigvis at vi aldri får se noen av dem igjen...eller?

"The Ballad of Songbirds and Snakes" er regissert av Francis Lawrence, som også står bak de tidligere "Hunger Games"-filmene, og manuset er forfattet av Michael Arndt ("Oblivion") og Michael Lesslie ("Assassin's Creed"). Så langt er det kun snakk om én enkeltstående film her, og ikke en filmserie - som noen kanskje har håpet på.

Se traileren øverst i artikkelen!

Annonse

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" skal etter planen lanseres på kino 17. november 2023.

Annonse