Sidestilte bilder av skuespiller Timothee Chalamet og artist Bob Dylan

Her er det første bildet av Timothée Chalamet som Bob Dylan

Filmweb
Publisert:

Fra Arrakis' sandormer til 60-tallets New York, Timothée Chalamet er en fullbooket fyr om dagen...

Annonse

En biografifilm om Bob Dylan er på vei, og nå har det aller første bildet av Timothée Chalamet (28) i rollen som den amerikanske musikeren landet på nett.

Filmen, som går under tittelen "A Complete Unknown", er regissert av James Mangold og følger Dylans musikalske oppblomstring i New York på 60-tallet.

Regissøren har tidligere delt sine tanker om filmens handling i podcasten Happy Sad Confused (via Variety).

"De beste sannhetsbaserte filmene handler aldri om et helt liv, men om et svært spesifikt øyeblikk", sa han.

Annonse

"Det er et slags ensemblestykke om dette øyeblikket i tid, tidlig på 60-tallet i New York. Og denne 17 år gamle gutten med 16 dollar i lomma, som haiker til New York for å møte Woody Guthrie som ligger på sykehuset og dør av en nervesykdom. Han synger en sang for Woody, som han har skrevet til ham, og blir venn med Pete Seeger - som er som en sønn for Woody, og Pete ordner konserter for ham på lokale klubber. Og der møter du Joan Baez og alle de andre folka som er en del av denne verdenen."

En lanseringsdato for "A Complete Unknown" er hittil ikke satt, men rollelista skal ifølge Variety inkludere navn som Elle Fanning, Monica Barbaro, Nick Offerman, Boyd Holbrook og Edward Norton.

Timothée Chalamet er for øyeblikket kinoaktuell med hovedrollen i storfilmen "Dune: Part Two", som av norske anmeldere beskrives som både "mesterlig" og "episk". Filmen er regissert av sci-fi-mester Denis Villeneuve, og byr på stjerner som Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh og Stellan Skarsgård, for å nevne noen.

Billetter og mer om "Dune: Part Two" finner du her

Annonse