Hugh Grant i Heretic

Hugh Grant kidnapper to unge kvinner i ny A24-skrekkfilm - se den creepy traileren!

Filmweb
Publisert:

"Love Actually"-stjerna bytter ut romantikk med skrekk i A24-filmen "Heretic", hvor han spiller en psykopatisk kidnapper som gir to kristne en dødelig utfordring. Se filmens første nervepirrende trailer.

Annonse

Det ringer på døra, og utenfor står to unge mormonere for å forkynne sin tro. Hva gjør du? Inviterer dem inn på pai (les: en grotesk og morderisk lek), selvfølgelig!

Vel, det er i hvert fall strategien Hugh Grant (63) går for i den nye A24-skrekkfilmen "Heretic", som nettop har fått sin første ubehagelige trailer.

- Jeg vil ikke holde dere her hvis dere ønsker å dra, men jeg vil at dere velger hvilken dør dere går igjennom basert på troen deres, forteller Grant de to skrekkslagne jentene (spilt av Chloe East og Sophie Tatcher).

Deretter skribler seriemorderbrille-Grant følgende ord på to ulike dører; "TRO" og "TVIL". Vi lar resten henge der, vil nødig spoile hele traileren, men kan røpe at det ser noe mørkt ut for jentene og deres videre misjonsreise (var det en labyrint vi så der?). Auch.

Annonse

Se traileren under:

Det er skikkelig gøy å se Hugh Grant, kongen av romantiske komedier, transformeres til en en psykopatisk kidnapper. Spesielt fordi det nettop er "Love Actually"-sjarmen som lurer jentene i fella, før han skifter gir og blir skremmende på et blunk. Grant har påtatt seg noen skurkeroller i sine senere år, som i "The Gentleman" og "Dungeons & Dragons"-filmen, men det er først nå han virkelig omfavner mørket i skrekksjangeren. GØY!

Bak filmen står Scott Beck og Bryan Woods, som har samarbeidet om både manus og regi. Duoen fikk sitt gjennombrudd med manuset til "A Quiet Place", John Krasinskis kritikerroste skrekkfilm fra 2018, og har siden ført opp filmer som som "Haunt", "65" og "The Boogeyman" på CV'n.

Annonse

I tillegg til Grant, East ("The Fabelmans") og Thatcher ("Yellowjackets"), byr rollelista også på navn som Elle McKinnon, River Codack, Carolyn Adair, Stephanie Lavigne og Elle Young.

"Heretic" skal etter planen lanseres på norske kinoer 29. november - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse