Cillian Murphy i Peaky Blinders

Netflix bekrefter: "Peaky Blinders"-film med Cillian Murphy offisielt på vei

Filmweb
Publisert:

Netflix har sikret seg storfilmen om de populære Birmingham-gangsterne.

Annonse

Etter seks minneverdige sesonger fra 2013 til 2022, takket Tommy Shelby og resten av "Peaky Blinders"-gjengen offisielt for seg, og siden har fansen ventet på den lovede spillefilmen. Oppdateringene rundt prosjektet har vært frustrerende sjeldne og uklare, men nå går det endelig riktig vei.

Netflix har gitt tommel opp til en "Peaky Blinders"-film, og den skal regisseres av Tom Harper (som leverte flere episoder av seriens første sesong) - basert på et manus av serieskaper Steven Knight. Og som om ikke det var nok, vender Oscar-vinneren Cillian Murphy tilbake i hovedrollen som Tommy. Skuespilleren skal ifølge Deadline også være involvert som produsent.

- Det virker som at Tommy Shelby ikke var ferdig med meg...Det er veldig gledelig å samarbeide med Steven Knight og Tom Harper om filmversjonen av "Peaky Blinders". Denne er for fansen, fortalte Murphy til Deadline.

Annonse

- Da jeg først regisserte Peaky Blinders for over ti år siden, visste vi ikke hva serien ville bli, men vi visste at det var noe i alkymien av rollebesetningen og manuset som føltes eksplosiv. Peaky har alltid vært en historie om familie - og derfor er det ekstremt spennende å gjenforenes med Steve og Cillian og bringe filmen til publikum over hele verden på Netflix, sa Harper til.

- Jeg er oppriktig begeistret for at denne filmen er i ferd med å skje. Det blir et eksplosivt kapittel i Peaky Blinders-historien. Ingen begrensninger. Hundre prosent Peaky Blinders i krig, la Knight til.

Innspillingen av filmen, som så langt står uten tittel, offisiell handling og øvrige skuespillere, skal i gang i løpet av året.

Annonse