Utsnitt fra plakaten til Late Night with the Devil

6 nye filmer du kan se på kino nå!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Vanskelig å velge film? Dette er de ferskeste titlene du kan se på kino for øyeblikket.

Annonse
Bilde fra 'Late Night with the Devil'

Late Night with the Devil

Premiere: Fredag 19. juli
Sjanger: Skrekkfilm
Aldersgrense: 15 år

Er du klar for å tilbringe natta med djevelen? Denne found footage-skrekkfilmen har fått hele 97% positive anmeldelser på Rotten Tomatoes. Skrekkongen Stephen King har sett filmen, og tweetet reaksjonen sin: "Den er fullstendig brilliant. Jeg klarte ikke å ta øynene vekk."

Filmen tar oss tilbake til 31. oktober 1977, og vi følger en talkshow-vert som planlegger en Halloween-spesial for å hjelpe de synkende seertallene. Uvitende om at han er i ferd med å slippe løs onde krefter, inviterer han paranormal-psykologen June Ross-Mitchell og en mystisk, ung jente til direktesendingen.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse
Bilde fra 'Sylvanian Families Filmen: Den Store Gavejakten'

Sylvanian Families-filmen: Den store gavejakten

Premiere: Fredag 19. juli
Sjanger: Barnefilm/Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: Tillatt for alle

Endelig kan du se de populære figurene fra Sylvanian Families på kino!

Nå kommer den årlige Stjernefestivalen til landsbyen. Alle gleder seg, men Freya fra familien Sjokoladekanin er bekymret. Mammaen hennes har bursdag samme dag som festivalen, og Freya klarer ikke finne på en fin gave til henne. I tillegg har Freya fått i oppgave å forbedre festivalens høydepunkt. Hun skal velge årets tre.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse
Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos og Glen Powell i Twisters
Foto: Warner Bros. Pictures

Twisters

På kino nå
Sjanger: Drama/Thriller/Action
Aldersgrense: 12 år

Denne nervepirrende katastrofefilmen kommer fra produsentene av Jurassic- og Indiana Jones-filmene, og er en følgesvenn til 1996-klassikeren Twister.

Daisy Edgar-Jones (Normal People) og Glen Powell (Anyone But You) må samarbeide for å forutsi og kanskje temme tornadoenes enorme kraft. Når stormsesongen når nye høyder, befinner de seg midt i flere voldsomme stormsystemer på vei mot et felles smeltepunkt i Oklahoma. Klarer de å overleve kaoset?

Kjøp billetter til filmen her

Annonse
Scarlett Johansson og Channing Tatum i Fly Me to the Moon
Foto: Apple Studios

Fly Me to the Moon

På kino nå
Sjanger: Komedie/Romantikk
Aldersgrense: Tillatt for alle

Scarlett Johansson og Channing Tatum spiller hovedrollene i en morsom og stilfull romantisk komedie, satt til NASAs ikoniske Apollo 11-månelanding.

Markedsføringsguruen Kelly Jones (Johansson) blir hentet inn for å fikse opp NASAs image, men kolliderer raskt med direktøren Cole Davis (Tatum). Når Det Hvite Hus bestemmer at oppdraget er for viktig til å mislykkes, får Jones i oppgave å arrangere en falsk månelanding som backup-plan!

Kjøp billetter til filmen her

Annonse

Fly Me to the Moon er en Kinoklubb-film, og medlemmer kan se den på kino til halv pris! Det samme tilbudet gjelder for blant andre One Life, Quislings siste dager og den norske Cannes-vinneren Armand. Les mer om kinoklubben, og meld deg inn, her!

Grusomme meg 4

Grusomme meg 4

På kino nå
Sjanger: Animasjon
Aldersgrense: 6 år

Gru, Lucy, deres tre døtre og det nye familiemedlemmet, Gru Jr., lever et behagelig liv i forstadene med sine kjære minions. En dag får Gru beskjed fra sjefen om at hele familien er i fare. Skurken Maxim Le Mal og kjæresten hans, Valentina, har en slu hevnplan som sender hele Gru-familien i vitnebeskyttelse. På sin nye adresse må de tilpasse seg nye identiteter og liv, noe som ikke blir enkelt med hyperaktive minions omkring.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse
Innsiden ut 2

Innsiden ut 2

På kino nå
Sjanger: Animasjon/Familiefilm
Aldersgrense: 6 år

I Pixars animerte original fulgte vi fem følelser i hjernen til elleve år gamle Riley, som forsøkte å lede henne gjennom en vanskelig overgang i livet, da hun og familien flyttet fra Midtvesten til San Francisco. I den nye filmen har Riley blitt tenåring, og følelsene hennes styrer fremdeles spakene.

I oppfølgeren har Riley blitt tenåring, og følelsene hennes prøver å navigere gjennom den kompliserte ungdomstiden – og de nye, mer komplekse følelsene Angst, Forlegenhet, Misunnelse, Ennui og Nostalgi!

Kjøp billetter til filmen her

Annonse