Scarlett Johansson
Foto: Jordan Strauss/NTB (t.h.)

Scarlett Johansson bekrefter hovedrolle i "Jurassic World 4"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Hollywood-stjerna tryglet om en plass i dino-universet i over ti år. Til slutt gikk drømmen i oppfyllelse.

Annonse

Scarlett Johansson (39) spiller en av hovedrollene "Jurassic World 4", og plutselig ble dinosaurer gøy igjen (ja, vi var litt lei etter den tredje "World"-filmen, vi innrømmer det.)

Stjerna bekreftet castingen i et fersk intervju med ComicBook.com, før hun omtalte seg selv som "en enorm Jurassic Park-fan". Hvorfor? Filmen var en av de første hun så på kino.

- Jeg husker den så tydelig. Den var livsendrende og helt utrolig. Jeg kan ikke uttrykke hvor begeistret jeg er.

Det fjerde kapittelet i filmserien regisseres av Gareth Edwards ("Rouge One", "Godzilla"), og skal etter planen lanseres på kino allerede 2. juli 2025.

Annonse

På produsentsiden står blant andre Steven Spielberg, og David Koepp er hyret inn som manusforfatter. Koepp har lang fartstid i bransjen, og har tidligere levert manus til storfilmer som "Mission: Impossible", "Spider-Man" og "Panic Room", i tillegg til "Jurassic Park" og "The Lost World: Jurassic Park".

Etter 30 år kan Koepp skrible inn nok et "Jurassic"-manus på CV'n, og Johannson beskrev innholdet som intet mindre enn "fantastisk". Videre forklarte 39-åringen at en rolle i sci-fi-universet har stått på bucket-lista hennes i årevis.

- Jeg har prøvd å komme meg inn i denne filmserien på en eller annen måte i over ti år. Jeg har sagt: "Jeg kan dø i løpet av de første fem minuttene! Jeg kan bli spist av hva som helst! Jeg kan jobbe med matservering!" Jeg gjør hva som helst. At det har skjedd på denne måten, og på dette tidspunktet er faktisk ikke til å tro.

Ifølge Variety, vil den kommende filmen markere en helt ny og frisk start for franchisen, som til sammen har spilt inn mer enn 6 milliarder dollar globalt siden "Jurassic Park" ble sluppet i 1993. Her snakker vi en frittstående fortelling som ikke er lenket til den første "World"-trilogien på noe vis, og som endelig gir rom for nye skuespillere (bye Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, snakkes aldri).

Annonse

Filmens offisielle tittel er så langt ikke annonsert, men det er rollebesetningen - som i tillegg til Johansson, inkluderer Jonathan Bailey, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise, Manuel Garcia-Rulfo, Davud Lacono og Audrina Miranda.

"Jurassic World 4" kommer på kino 2. juli 2025!

Annonse