Smile (2022)

"Smile 2"-stjerna var livredd (på ekte) og brakk seg under innspillingen

Filmweb
Publisert:

Vi går en smilende høst i vente...

Annonse

Skrekkfilmen "Smile" ble til vår store overraskelse et kinofenomen høsten 2022, og publikum kjempet nærmest for å sikre seg billetter. Nå er oppfølgeren "Smile 2" på vei, og den er mye(!!!) skumlere enn forgjengeren, skal vi tro skuespiller Lukas Gage.

Stjerna gjestet talkshowet The Jess Cagle Show, via Collider, da han røpet at noen av scenene var så ubehagelige å spille inn, at han var nær ved å kaste opp.

- Hvis du elsket den første filmen, kommer du til å elske denne. Den er så skremmende. Det er første gang noensinne jeg har vært på et sett der jeg var redd på ekte, og jeg ble faktisk dårlig i magen.

Videre forklarte 28-åringen at det heldigvis ikke ble nødvendig med en spypose.

Annonse

- Jeg spydde ikke, jeg brakk meg. Jeg ble skikkelig sjokkert over hvor intenst det var den dagen. Du tenker, "Åh, det er skuespill, det kommer til å gå fint", men den filmen er så skummel. Hele crewet var livredde. Det smilet i seg selv er så creepy, og så kaster du de blodigste scenene på toppen av det. Jeg bare, ja, jeg har en svak mage også. Jeg er en pyse.

Lukas Gage
LIVREDD: Lukas Gage (28) lover en bælskummel skrekkoppfølger i "Smile 2"., Foto: Jack Plunkett/NTB

Gage nektet å røpe detaljer rundt sin egen karakter og handlingen, men var tydelig fornøyd med resultatet, som kommer på kino til høsten.

- Jeg sier ikke dette om mange ting jeg gjør, fordi jeg er den største kritikeren noensinne; Jeg er så stolt av den, og jeg synes den er så skummel, og jeg mener (regissør) Parker Finn har gjort det igjen. Han har bare tatt den til det neste nivået, og vi har også noen skikkelig kule cameos i denne filmen.

Handlingen i originalen følger Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon), som etter å ha bevitnet en bisarr, traumatisk hendelse som involverte en pasient, stadig opplever skremmende hendelser hun ikke kan forklare. En overveldende frykt er i ferd med å overta livet hennes, og for å overleve må Rose konfrontere sin vanskelige fortid. Uah.

Her til lands fikk skrekkfilmen aldersgrense 15 år, med begrunnelse i en "gjennomgående angstskapende stemning, samt "nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord". Det kan virke som at fortsettelsen ikke legger opp til noe mindre...

Annonse

"Smile 2" inntar amerikanske kinoer 18. oktober i år, men i Norge er datoen hittil ikke satt. Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.

Annonse