Daniel Brühl, Kirsten Dunst og Keanu Reeves skal spille i Ruben Östlunds nye film The Entertainment System Is Down
Foto: NTB

Store stjerner til "Triangle of Sadness"-regissørens neste film

Filmweb
Publisert:

Svenske Ruben Östlund har kjøpt et passasjerfly til sin neste film, og en rekke filmstjerner er invitert ombord...

Annonse

I 2017 vant Ruben Östlund den gjeve prisen Palme d'Or for sin hysteriske satire "The Square", og svensken seilte opp som en av nåtidens mest spennende regissører. Fem år senere kapret regissøren Cannes-prisen for andre gang, for "Triangle of Sadness", og mottok en åtte minutter lang stående applaus fra imponerte og sjokkerte festivalpublikummere.

Nå har Östlund en ny film på blokka, "The Entertainment System Is Down", og den byr på flere og større stjerner enn noen gang.

Ifølge Deadline, er det bekreftet at den levende legenden Keanu Reeves ("John Wick) har signert for prosjektet, i tillegg til fantastiske Kirsten Dunst ("Civil War") og den tyske "Rush"-skuespilleren Daniel Brühl. Bransjenettstedet hevder også at "en hel haug av flere kjente skuespillere" blir å se i filmen, uten at disse nevnes med navn.

Innspillingen av filmen starter i begynnelsen av 2025, og Östlund har allerede gått til innkjøp av et vaskeekte Boeing 747-fly, som skal brukes i innspillingen. Handlingen er nemlig satt til én enkelt langdistanseflygning som, i tro Östlund-stil, ikke går helt etter planen. Som filmtittelen avslører, feiler underholdningssystemet - og passasjerene må lide seg gjennom kjedsomheten som rammer dem momentant.

Annonse

Vi er greit gira på å se hvor dette bærer, men forberedt på å vente en stund (les: et par år). Hittil er det ikke satt en lanseringsdato for "The Entertainment System Is Down".

Annonse