Liam Neeson vil være med i Obi-Wan-serien

Publisert:
Følg oss:

Den 68 år gamle action-veteranen planlegger å pensjonere seg som actionhelt, men sier seg både klar og villig til å vende tilbake i rollen som Qui-Gon Jinn.

Annonse

Siden Liam Neeson spilte Jedi-mester Qui-Gon Jinn i Star Wars: The Phantom Menace i 1999, har nord-iren kun returnert til rollen som stemmeskuespiller for Star Wars: The Clone Wars og Star Wars: The Rise of Skywalker. I årene som har gått har Star Wars-fansen nærmest krevd at Neeson skal vende tilbake til en galakse langt, langt borte, så langt uten resultater.

I følge ryktene begynner innspillingen av disneys serie om Obi-Wan i mars, og på spørsmål fra nettstedet Collider om han kunne tenke seg å dukke opp i serien om Qui-Gon Jinns padawan, svarte Neeson at han "gjerne kunne tenke seg det". Det gjør vi også!

Annonse

Snart ferdig med actionfilm

I et annet intervju skuespilleren nylig gjorde med Entertainment Tonight, fortalte han også at action-karrieren hans er på hell. Neeson nærmer seg 69 (nice), og har et par actionfilmer han skal spille i i løpet av 2021, men når de er unnagjort er det i følge han selv slutt.

Om han gjør alvor av ordene sine og legger karatespark-skoene og rekvisitt-pistolen på hylla for godt etter 2021, får vi håpe Disney kjenner sin besøkelsestid og inviterer Neeson til en aller siste bantha-rodeo.

Ballen er i deres banehalvdel, Disney!

Les alt om de kommende Star Wars-seriene her!

Følg oss for nyheter, konkurranser og tips om filmer og serier!
Annonse