Dexter
Foto: SkyShowtime

"Dexter: Original Sin" bekreftet til strømmetjenesten SkyShowtime

Filmweb
Publisert:

Hvordan var Dexter Morgan som ung? Snart får vi svaret i en ny, bekmørk thrillerserie dedikert til seriemorderens tidlige år.

Annonse

"Dexter: Original Sin", forløperen til den Emmy-nominerte serien "Dexter", kommer til SkyShowtime. Det bekrefter strømmetjenesten i en pressemelding.

Den nye serien består av ti episoder, og foregår 15 år før de blodige hendelsene i "Dexter". Nå skal vi endelig få lære å kjenne den unge versjonen av seriemorderen, i tiden han enda var under opplæring.

I hovedrollene finner vi Patrick Gibson ("Shadow and Bone") som Dexter Morgan, Golden Globe-vinneren Christian Slater ("Mr. Robot") som Harry Morgan - drapsetterforsker/Dexters adoptivfar, og Molly Brown ("Senior Year") som Debra Morgan - Dexters yngre søster. I tillegg får vi også se Emmy og Golden Globe-nominerte Patrick Dempsey i rollen som Aaron Spencer, kapteinen for Miami Metro Homicide, og Sarah Michelle Gellar i en gjesterolle som Tanya Martin, CSI-sjef ved Miami Metro Police Department og Dexter Morgans nye sjef.

Utover denne gjengen, er det også verdt å nevne at serieskaper Clyde Phillips, som stod bak originalen, også har styrt dette prosjektet i havn.

Annonse

Den første episoden av "Dexter" ble sluppet i 2006 og gikk over åtte sesonger frem til 2013. Her ble vi kjent med Dexter Morgan (spilt av Michael C. Hall), som både opererte som blodekspert i Miami-politiet - og som kynisk seriemorder på si. Serien høstet en rekke høytstående priser, og i 2013 inkluderte Writer's Guild of America "Dexter" på listen sin over de "101 best skrevne TV-seriene".

I den nye serien befinner vi oss i Miami i 1991, og Dexter går fra å være student til henvlysten seriemorder. Når Dexters blodtørstige begjær ikke lenger kan ignoreres, må han lære seg å kanalisere sitt indre mørke. Under veiledning av faren, Harry (Slater), tar han i bruk en kodeks som hjelper ham med å finne og drepe personer som fortjener å bli fjernet fra samfunnet, uten at han selv kommer i politiets søkelys. Dette blir særlig utfordrende for unge Dexter idet han begynner som lærling i kriminalteknisk avdeling hos Miami Metro-politiet.

Alle de tidligere sesongene av "Dexter" og oppfølgeren "Dexter: New Blood" er nå tilgjengelig for strømming på SkyShowtime. Så langt er det ikke offentliggjort en premieredato for "Dexter: Original Sin".

Annonse