Olivia Cooke
Foto: Vianney Le Caer/NTB

"House of the Dragon"-stjerna om skrotet sex-scene: - Den var skitten som f*en

Filmweb
Publisert:

Skal vi tro skuespiller Olivia Cooke (30), har vi blitt snytt for en "dyrisk" sex-scene i storseriens andre sesong.

Annonse

Olivia Cooke er skuffet over at serieskaper Ryan Condel kuttet en av sex-scenene hennes fra andre sesong av "House of the Dragon".

I et nylig intervju med Elle Magazine (via Variety) beskrev stjerna, som spiller Alicent Hightower i "Game of Thrones"-spinoffen, scenen som både "rå" og "dyrisk".

- Den var skitten som faen. Det var ikke pent, og det var skikkelig gøy å gjøre.

Videre forklarte stjerna årsaken til at publikum aldri fikk se resultatet av innspillingen.

Annonse

- Jeg tror Ryan sa at vi ikke lærte noe mer om karakterene, noe jeg er litt uenig i, men det er greit. Det er hans serie.

Cooke, som har jobbet tett med intimkoordinatoren Vanessa Coffrey gjennom hele serien, innrømmet også at hun er overrasket over hvor lite sex det er i "House of the Dragon" sammenliknet med "Game of Thrones".

- Jeg trodde det skulle være mye mer, røpet hun.

- Jeg er lettet over at når det har vært aktuelt for meg, er det Alicent som blir tilfredsstilt, noe som er fantastisk og ikke føles unødvendig. Det føles som om vi forteller en historie, la hun til.

Annonse

NB! Spoiler fra de to første episodene følger!

Et eksempel på dette fikk vi i mandagens episode, da Alicent nok en gang tilbragte natta med Ser Criston Cole (spilt av Fabien Frankel). De to bruker hverandre åpenbart av forskjellige, kjipe grunner, og etter å ha sett Alicent denge løs på Cole i går, kan vi ikke skjønne annet enn at forholdet er på vei mot et stup. (Om den skrotede scenen også invoverte Ser Criston, røpet dessverre ikke Cooke i intervjuet...)

Annonse