Jenna Ortega som Wednesday Addams i Netflix-serien Wednesday
Foto: Jenna Ortega/ Instagram

Netflix har sluppet første teaser for "Wednesday" sesong 2 (og hele rollelista!)

Filmweb
Publisert:

Kan strømmetjenesten toppe den ultrapopulære første sesongen? Det ser sånn ut...

Annonse

Netflix-serien "Wednesday", viet den sadistiske museflettejenta fra Addams-familien, tok verden med storm i 2022 - og gjorde hovedrolleinnehaver Jenna Ortega (21) til superkjendis over natta. Nå er innspillingen av andre sesong i gang i Irland, og det feires med en aldri så liten teaser.

I klippet får vi se den avkuttede hånden "Thing" dra en tralle med manuskripter etter seg, før han hopper opp på haugen og begynner å slenge et og et manus foran ulike dører. På hver dør står navnet til en av skuespillerne i serien. Hånden stopper foran døren til Ortega, før stjerna åpner og plukker opp manuset.

"Mer tortur venter", sier hun idet vi får et nærbilde av manusets forside, som avslører at første kapittel har tittelen "Here We Woa Again", er skrevet av Alfred Gough/Miles Miller, og regissert av Tim Burton. Deretter går bildet i svart, og setningen "Sesong 2 er nå i produksjon" dukker opp - før hele rollelista rulles ut for fansen.

Annonse

Den avslører at både Ortega, Catherine Zeta-Jones (Mortia), Luis Guzmán (Gomez), Isaac Ordonez (Pugsley) og Luyanda Unati Lewis vil gjenoppta sine respektive roller fra seriens første sesong.

Det vil også Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa og Georgie Farmer, samt Fred Armisen og Jamie McShane i gjesteroller.

Andre sesong byr i tillegg på en rekke nye skuespillere, som inkluderer Billie Piper ("Scoop"), Evie Templeton ("Return to Silent Hill", Owen Painter ("The Handmaid’s Tale"), Noah Taylor ("Law & Order: Organized Crime") og Steve Buscemi (som ble servert en egen casting-annonsering i april, velfortjent nok).

Lista over gjesteskuespillere som dukker opp i sesong 2 er også imponerende. Her finner vi stjerner som Thandiwe Newton, Christopher Lloyd ("Back to the Future"), Joanna Lumley ("Fool Me Once"), Haley Joel Osment ("Somebody I Used to Know"), Heather Matarazzo ("Scream"), Frances O'Connor ("The Missing") og Joonas Sutamo.

Annonse

Hynes White, som spilte Wednesdays kjærlighetsinteresse Xavier Thorpe i første sesong, er forøvrig ikke å finne blant navnene på rollelista. I kjølvannet av første sesong, ble flere grove anklager, som forsøk på seksuelle overgrep, rettet mot skuespilleren i sosiale medier. Hynes har hele veien hevdet sin uskyld, og omtalt anklagene som "en kampanje av feilinformasjon". Om skuespilleren har fått fyken på bakgrunn av ryktene, er hittil ikke kjent.

I tillegg til teaseren, har Netflix også sluppet et bilde av "Wednesday"-gjengen på Twitter.

Seriens store stjerne, Jenna Ortega, har også informert sine 38,5 millioner følgere på Instagram om at "Wednesday"-innspillingen er i gang.

Annonse

Når det gjelder seriens handling, holder Netflix fremdeles kortene tett til brystet. Det eneste vi vet er at vi skal tilbake til Wednesdays skolehverdag på Nevermore Academy, og at det sannsynligvis dukker opp et mysterium eller to som skal løses. Strømmetjenesten har heller ikke satt en lanseringsdato for den etterlengtede andre sesongen, men at vi må vente en stund - det er vi forberedt på...

Annonse