Naomi Scott i Smile 2
Foto: Paramount Pictures/UIP

Forbannelsen er tilbake i første trailer til SMILE 2

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Er du klar for et nytt kapittel i skrekk-sagaen? Se traileren over!

Annonse

Paramount har sluppet den første traileren til Smile 2, oppfølgeren til skrekksuksessen fra 2022. Er du klar for et nytt mareritt når toeren har kinopremiere 18. oktober?

I Smile 2 møter vi popstjerna Skye Riley, spilt av Naomi Scott, best kjent for rollen som Jasmin i Aladdin (2019). Skye er i ferd med å legge ut på en stor verdensturné når hun begynner å se uhyggelige smil overalt, og de skremmende hendelsene eskalerer raskt.

Den overveldende frykten og presset fra berømmelsen tvinger henne til å konfrontere en mørk fortid for å gjenvinne kontrollen over sitt eget liv.

- Something really crazy is happening to me... I keep seeing this face everywhere.

Annonse
Smile (2022)

Skal han dø en like grusom død?

NB! Spoilere for Smile (2022)

Smile ble et fenomen høsten 2022, og etter en tafatt åpninghelg endte den opp med å bli sett av 173 000 nordmenn. Filmen fulgte psykologen Rose Cotter som, etter å ha vært vitne til en traumatisk hendelse med en pasient, begynte å se skremmende, smilende ansikter overalt.

Den første filmen endte med en grusom scene der Joel (Kyle Gallner) ble vitne til at ekskjæresten Rose tente på seg selv. Gallner er tilbake i den nye filmen, så vi regner med at forbannelsen lever videre og at vi blir vitne til minst ett grusomt dødsfall i oppfølgeren.

Annonse

Regissør og manusforfatter Parker Finn har tidligere uttalt at han med vilje lot enkelte elementer i den første filmen være tvetydige, og at han ønsket å utforske bakgrunnen til den uhyggelige forbannelsen videre. Finn lover at oppfølgeren blir annerledes, og at han skal finne nye måter å skremme og forurolige oss.

Bilde fra 'Smile 2'

Ble dårlig i magen av filmen

Lukas Gage, en av skuespillerne i filmen, har avslørt at toeren er mye(!!!) skumlere enn den første. På radioprogrammet The Jess Cagle Show beskrev han en opptaksdag som så intens at han nesten kastet opp.

- Hvis du elsket den første filmen, kommer du til å elske denne. Den er så skremmende. Det er første gang noensinne jeg har vært på et sett der jeg var redd på ekte, og jeg ble faktisk dårlig i magen.

I tillegg til Scott, Gallner og Gage, består rollelista til Smile 2 av Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Raúl Castillo og Miles Gutierrez-Riley.

Her til lands fikk den første filmen aldersgrense 15 år, på grunn av "gjennomgående angstskapende stemning" og "nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord". Ingenting tyder på at fortsettelsen legger opp til noe mildere!

Smile 2 kommer på kino 18. oktober. Legg til filmen i huskelista di her!

Annonse