Paul Mescal i Gladiator 2
Foto: Paramount Pictures

Første trailer til Gladiator 2: Pedro Pascal kjemper mot Paul Mescal

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Neshorn, haier, brutal action, Jay-Z og Kanye West! Sjekk ut den første traileren!

Annonse

Den aller første traileren til Gladiator 2, atpåklatt-oppfølgeren til Ridley Scotts ikoniske storfilm Gladiator (2000), er endelig sluppet.

Traileren gir fans et actionfylt glimt av hva som venter i dette historiske eposet, som finner sted mer enn 20 år etter hendelsene i den første filmen. Med Jay-Z og Kanye Wests "No Church In The Wild" som lydspor, presenteres ambisiøs action, brutale nye skurker, og kamper med både neshorn og haier.

Paul Mescal spiller hovedrollen som Lucius, nevø av Commodus og sønn av Lucilla, som nå er voksen og blir dratt tilbake til arenaen etter at hans hjem i Numidia blir invadert av general Marcus Acacius.

Det kan se ut som oppfølgeren vil ha enda mer fokus på action enn forgjengeren. En av de mest spektakulære scenene vi får se er en kamp der Colosseum fylles med vann, og hvor gladiatorene kjemper på båter mens haier svømmer under dem. En annen dramatisk sekvens viser Lucius i en voldsom kamp mot et blodflekket neshorn.

Annonse

Pedro Pascal spiller den romerske generalen Acacius, Denzel Washington er Macrinus og Joseph Quinn og Fred Hechinger har fått rollene som Romas tvilling-keisere.

Gladiator 2 er utvilsomt dett største prosjektet til Mescal (28) så langt i karrieren. Iren havnet på alles lepper etter gjennombruddsrollen i serien Normal People (2020), og har siden imponert i kritikerroste indiefilmer som Aftersun og All of Us Strangers.

Handlingen i oppfølgeren finner sted rundt 30 år etter hendelsene i "Gladiator", og beskrives som en direkte fortsettelse på historien. Mescal spiller rollen som Lucius Verus, sønn av Lucilla - og barnebarn av Keiser Marcus Aurelius. Sistnevnte ble i første film drept av sin sønn Commodus (Joaquin Phoenix), filmens o'store skurk, som også tok livet av vår helt Maximus (Russell Crowe) i den episke avslutningsscenen.

Annonse

I tillegg til Mescal, Pascal, Washington, Quinn og Hechinger, får vi også se danske Connie Nielsen, Derek Jacobi og Djimon Hounsou gjenoppta sine respektive roller som henholdvis Lucilla, Senator Gracchus, og Juba.

"Gladiator 2" har norgespremiere på kino 15. november. Legg til filmen i huskelista di her!

Annonse