Late Night with the Devil

Skrekkfilmen topper Rotten Tomatoes og hylles av Stephen King: - Jeg klarte ikke å ta øynene vekk

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Nå går filmen endelig på kino i Norge!

Annonse

Klar for å tilbringe natta med djevelen?

19. juli var det Norgespremiere på found footage-filmen "Late Night with the Devil", en skrekkperle vi sjeldent ser maken til på kino. Filmen har en kritikerscore på hele 97% på Rotten Tomatoes, og topper nettstedets liste over årets beste skrekkfilmer hittil.

Datoen er 31. oktober 1977, og Jack Delroy, verten for talkshowet "Night Owls with Jack Delroy", planlegger en Halloween-spesial uten sidestykke. Showet har vært en trofast følgesvenn for søvnløse seere over hele landet i en årrekke, men etter at Jack mistet kona under tragiske omstendigheter, har seertallene stupt.

For programlederen står alt på spill, og han er villig til å strekke seg langt for seernes oppmerksomhet. Uvitende om at han er i ferd med å slippe løs en forferdelig ondskap i amerikanske hjem, ønsker han paranormal-psykologen June Ross-Mitchell (Laura Gordon) og ei mystisk, ung jente (Ingrid Torelli) velkommen til direktesendingen...

Annonse

Se traileren under:

Filmen er regissert av brødrene Colin og Cameron Cairnes, og i hovedrollen som Jack Delroy finner vi David Dastmalchian, et ansikt mange forbinder med magnetiske skurkeroller i titler som "Prisoners", "Dune" og "Boston Strangler". Den øvrige rollebesetningen er relativt ukjent, men det hindrer ikke anmelderne fra å kaste lovord etter filmen.

"Denne fortjener å bli en kultklassiker", skriver Avi Offer aka NYC Move Guru.

Annonse

"De sier djevelen er i detaljene, og Late Night with the Devil glemmer ikke en eneste detalj. En av de beste indie-skrekkfilmene på årevis", sier Ej Moreno, mannen bak youtube-kanalen Flickering Myth.

Doug Jamieson, bak nettsiden The Jam Report, kaller filmen "intens, spennende, skremmende, smart og totalt uforglemmelig".

Også skrekk-kongen Stephen King har sett filmen, og legger ikke skjul på at han er fanboy.

"Den er absolutt brilliant. Jeg klarte ikke å ta øynene vekk fra den", skrev forfatteren på X (tidligere Twitter).

Annonse

Vi vet ikke med dere, men her står "Late Night with the Devil" HØYT på årets "må se"-liste.

Late Night with the Devil går på kino nå. Kjøp billetter til filmen her!

Bilde fra 'Late Night with the Devil'
Annonse