The Devil Wears Prada

The Devil Wears Prada 2 er på vei – dette skal være handlingen

Filmweb
Publisert:

Teamet bak den første filmen er i gang med arbeidet – og handlingen har blitt lekket. Dette er alt vi vet om "The Devil Wears Prada 2".

Annonse

En oppfølger til den ikoniske komedien The Devil Wears Prada fra 2006 er endelig på vei, ifølge Lauren Sherman fra Puck News!

Filmen, som forvandlet Meryl Streep fra verdens mest respekterte dramatiske skuespiller til Hollywoods største komedie-stjerne i et tiår, er basert på Lauren Weisbergers roman inspirert av tiden hennes som assistent for Vogue-redaktør Anna Wintour.

Miranda vs. Emily

Kildene til Puck News hevder at produsent Wendy Finerman har overbevist Streep og Emily Blunt til å bli med i oppfølgerfilmen, og at Disney har gitt henne grønt lys til å hyre inn manusforfatteren bak den første filmen, Aline Brosh McKenna.

Oppfølgeren skal angivelig fokusere på Miranda Priestly, fortsatt spilt av Streep, som nærmer seg slutten av karrieren, i en nedgangstid for tradisjonelle motemagasiner.

Hun må kjempe mot sin tidligere assistent, Emily Charlton, spilt av Blunt, som nå er leder for en luksus-motegruppe som sitter på enorme annonseringsbudsjetter Priestly trenger for å holde magasinet sitt gående.

Annonse

Kommer Anne Hathaway tilbake?

Puck News skriver at de foreløpig ikke vet om Anne Hathaway dukker opp i den nye filmen. I april uttalte Hathaway overfor V Magazine at hun ikke trodde oppfølgeren ville komme.

"Sannsynligvis ikke," konstaterte 41-åringen. "Vi elsker alle hverandre, og hvis noen hadde funnet på en måte å gjøre det på, tror jeg vi alle hadde vært nødt til å gjøre det."

Hun så på endringer i motebransjen og journalistikk som den største utfordringen for en eventuell toer – men la til at hun gjerne vil gjenforenes med gjengen fra den første filmen for å lage noe annet.

- Det er en enormt annerledes verden nå med tanke på teknologi, og en av tingene med historien er at den handlet om å produsere et fysisk objekt. Nå er så mye av det digitalt, så det hadde blitt veldig annerledes. Kanskje jeg, Stanley, Emily, Meryl, Dave Frankel, Patricia Field… Vi burde bare alle gjøre noe annet sammen. Det hadde vært gøy.

Disney ønsket ikke å kommentere nyhetene overfor Puck News, og har foreløig ikke bekreftet eller avkreftet at oppfølgerfilmen er på vei. Det blir spennende å se om "The Devil Wears Prada 2" kan leve opp til den første filmen!

Annonse