Blake Lively og Justin Baldoni i Det ender med oss
Foto: Sony Pictures

Traileren ble sett 128,1 millioner ganger på et døgn - snart kommer filmen til Norge

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Rekordmange har sett traileren til kinofilmen "Det ender med oss", som kan friste med bekmørk kjærlighet, dramatikk og Blake Lively.

Annonse

9. august kommer filmatiseringen av Colleen Hoovers bestselgende roman "Det ender med oss" på kino, og folk er mildt sagt G.I.R.A.

Ifølge Deadline ble filmens trailer sett svimlende 128,1 millioner ganger i løpet av det første døgnet etter publisering (16. mai), et tall som hadde økt til 222 millioner en knapp uke senere.

Til sammenlikning landet traileren for fjorårets kinosensasjon "Barbie" 101,6 millioner visninger i løpet av sitt første døgn på internett.

Hoovers roman, på originalspråket utgitt under tittelen "It Ends With Us", fant veien til butikkhyllene i 2016, men toppet ikke bestselgerlista til New York Times før i 2022. Da hadde boka gått sin seiersgang på #BookTok, bokelskernes møterom for anbefalinger og diskusjoner på appen TikTok, og allerede blitt et verdensfenomen.

Annonse

At fansen gleder seg til å se historien på det store lerretet, er med andre ord forståelig - og Sony Pictures og Wayfarer Studios gjorde et genialt grep da de castet...wait for it... Blake Lively (36) til hovedrollen som Lily Bloom.

Jess, selvfølgelig har vi som vokste opp med "Gossip Girl" og Serena van der Woodsen lest "It Ends With Us". Og jess, selvfølgelig skal vi se Lively spille i denne filmen. Kom igjen!!?

Se traileren under:

Annonse

Historien som venter oss dreier rundt Lily, en ung kvinne som er i ferd med å starte et nytt liv i Boston idet hun tilfeldigvis møter den sjarmerende nevrokirurgen Ryle Kincaid (Justin Baldoni). Forbindelsen er intens, og de to faller pladask for hverandre. Etter hvert som kjærligheten utvikler seg, blir Lily dessverre også kjent med kjærestens mørke sider. Når hennes første kjærlighet, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), plutselig dukker opp i livet hennes igjen, innser Lily at hun må lære å stole på sin egen styrke for å ta et umulig valg for fremtiden...

Filmen er regissert av Justin Baldoni, som også spiller rollen som Kincaid - Lilys farlige romanse.

"Det ender med oss" har norgespremiere 9. august - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse