Venom: The Last Dance
Foto: Sony Pictures

Venom & Eddie flykter i første trailer for "Venom: The Last Dance"

Filmweb
Publisert:

Trilogiens finale lander på kino i oktober.

Annonse

Tom Hardy er tilbake i dobbeltrollen som journalisten Eddie Brock og det utenomjordiske symbiotet Venom i første trailer for "Venom: The Last Dance".

Filmen har premiere 28. oktober, og markerer det tredje og avsluttende kapittelet i Sony Pictures' "Venom"-trilogi, basert på Spider-Man-universet.

Ifølge den offisielle beskrivelsen av handlingen, er Eddie og Venom nå på flukt. "De blir jaktet av begges verdener, nettet snører seg til, og duoen blir tvunget inn i en ødeleggende avgjørelse som vil lukke gardinene for Venom og Eddies siste dans".

Annonse

Til tross for lukne anmeldelser, har Marvels antihelt Venom vist seg å være en dollarmaskin uten sidestykke for Sony. "Venom" og "Venom: Let There Be Carnage" dro til sammen inn hele 1,4 milliarder dollar globalt, og filmserien har opparbeidet seg en ihuga fanskare.

Her til lands ble "Venom" sett av 140 000 nordmenn på kino i 2018, og filmen ropte skamløst etter en oppfølger. Da den kom i 2021, strømmet 93 000 publikummere inn i kinomørket - hvilket er imponerende tall med tanke på pandemien som herjet.

"The Last Dance" er skrevet og regissert av Kelly Marcel, som skrev de to første filmene, og har også Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach og Stephen Graham på rollelista.

"Venom: The Last Dance" har norgespremiere 25. oktober - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse