11 sexscener som byr på noe...utenom det vanlige

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Vakkert, latterlig eller LANGT over streken...?

Annonse

Lista over de virkelig(!) seriøse sexscenene på film er allerede laget, men hva med resten? Sexscener eksisterer jo i utallige varianter, fra mainstream til mer...spesielle saker. Vi har hoppet glatt over de dølle, og går rett på scenene som byr på noe utenom det vanlige - enten det er vakkert (gjelder én film), latterlig eller LANGT over streken.

Here we go...

Sausage Party (2016)

Eh, hvor starter man? Matvarene tar opp kampen mot menneskene som vil spise dem - og feirer til slutt med en gigantisk orgie. En taco forfører et pølsebrød ("once you go taco, you never go back-o") og juice-kartongene gjengvoldtar den tyske senneppen (som naturlig nok er iført nazi-uniform). Wow.

Se hvor du kan streame filmen her

American Psycho (2000)

Psykomorderen Patrick Bateman nyter å torturere og lemleste ofrene sine, men lite tilfredsstiller ham mer enn synet av seg selv. Christian Bale spiller galningen med et snev av sjarm (eller er det bare meg?), så når han under en av filmens mange sex-scener beundrer seg selv i speilet – og flekser armmusklene, kan vi ikke la være å trekke på smilebåndet...

Se hvor du kan streame filmen her

The Room (2003)

Tommy Wiseaus The Room er så legendarisk at den omtales som verdens dårligste film - og har fått filmen The Disaster Artist dedisert til seg. Kultfilmen fra 2003 byr også på det som må være en av verdens verste sexscener, hvor hovedkarakteren (spilt av Wiseaus selv) konsekvent sikter på motspillerens navle...?

Se hvor du kan streame The Disaster Artist

American Pie (1999)

Tenåringen Jim Levinsteins møte med varm eplekake er ikonisk - og ALT annet enn pirrende (som fersken-scenen fra Call Me by Your Name). Når Jims far vandrer inn på kjøkkenet og oppdager sin sønns kulinariske eksperiment, blir man mildt sagt svett i panna. Og man glemmer aldri...

Se hvor du kan streame filmen her

Blade Runner 2049 (2017)

Denis Villeneuves sci-fi-mesterverk byr på en holografisk sexscene som involverer Ryan Goslings Officer K, hans hologram-kjæreste Joi (Ana De Armas) og en prostituert ved navn Mariette (Mackenzie Davis) - hyret inn for å fylle det fysiske gapet mellom de to. De to kvinnene "smelter" sammen i den triste, men imponerende scenen - og synkroniserer bevegelsene for å få K til å føle at han faktisk er med Joi...Nyyydelig!

Se hvor du kan streame filmen her

Crank (2006)

Jason Stathams karakter Chev Chelios oppdager at rivalen har forgiftet ham med et stoff som vil ta livet av ham, dersom han ikke klarer å holde adrenalin-nivået på topp. Dette løser han ved å gjøre en rekke actionstunts, som blant annet involverer å ha sex med kjæresten foran et jublende, kinesisk publikum. Hun roper "NEI!", men Chelios pumper på - og tilskuerne er tilsynelatende glade(??) for hans skyld. Øh... Tror vi kan konkludere kjapt med at scenen neppe hadde sett dagens lys i 2022...

Se hvor du kan streame filmen her

Team America: World Police (2004)

"Shhhhh, let's not talk". Dette er kun gjetning, men snakker vi historiens mest innholdsrike sexscene mellom to dukker, her? Stillingene er endeløse, koko bananas oppfinnsomme og så over the top at de inntar hjernen og blir der for alltid. Hvem andre enn Trey Parker og Matt Stones kunne fått dette til å funke så bra?

Se hvor du kan streame filmen her

Superbad (2007)

De fleste tenåringskomedier inneholder sex, og Superbad er intet unntak. Etter en latterlig humpete vei, ender de tre hovedkarakterene Seth, Evan og Fogell/McLovin opp på festen som forhåpentligvis skal bli natta over alle netter. Til slutt er det kun Evan og Fogell som hopper til sengs med sine utkårede, men ALT går til helvete. Her snakker vi livets kleineste dirty talk, spy og kommentarer som "OMG it's in". Og det er sjukt gøy.

Se hvor du kan streame filmen her

The Naked Gun: From the Files of Police Squad (1988)

Leslie Nielsens etterforsker Frank Drebin og Pricilla Presley står for et av filmhistoriens sikreste kn*ll (og tar "Extra large for the ultimate fit" til et nytt nivå), når de famler mot senga iført hvert sitt heldekkende kondom. Trenger vi si mer...?

Se hvor du kan streame filmen her

Her (2013)

Joaquin Phoenix innleder et forhold til datamaskinen sin, programmert til å oppfylle alle hans ønsker. Operativsystemet har Scarlett Johanssons sexy-hese stemme, eget humør og et selvvalgt navn - Samantha. I filmens sexscene, helt uten sex, forteller Phoenix hva han vil gjort med "henne" dersom hun eksisterte på ekte. På tide å logge av, folkens!

Se hvor du kan streame filmen her

Bridesmaids (2011)

Latterkrampene må ha vært mange og massive under innspillingen av Kristen Wiig og Jon Hamms hysteriske Bridesmaids-sexscene. Jon Hamms karakter ser kanskje ut som tidenes fangst, men idet han entrer soverommet med Kristen begynner ting å bli rart. Skikkelig rart. Skuespillerne byr virkelig på seg sjæl - og ansiktsutrykkene underveis er ubetalelige. Frem med puta folkens!

Se hvor du kan streame filmen her

Kilder: Daily Telegraph, kino.dk, Screenrant

Annonse