Glen Powell i Hit Man

Superstjerna om "Hit Man"-innspillingen: - Hun ga bånn gass i sex-scenene

Filmweb
Publisert:

Glen Powell og Adria Arjona åpner opp om filmforholdet som har gitt anmelderne hakeslepp (og svette panner?)...

Annonse

Glen Powell (34) og Adria Arjonas (32) kjemi i actionkomedien "Hit Man" har overbevist norske anmeldere, og sistnevnte skal tilsynelatende ha æren for at de aller heiteste scenene sparker fra seg skikkelig.

I et ferskt intervju med Kino.dk, avslørte Powell at motspilleren mildt sagt leverte i filmens sex-scener.

- Jeg vil bare si at Adria ga bånn gass i sex-scenene, sa "Top Gun: Maverick"-stjerna.

- Jeg gjorde det mot meg selv, svarte en lattermild Arjona, som tidligere har hatt roller i produksjoner som "True Detective" og "Morbius".

Annonse

- Det eksisterte jo i manuset, men hun tok dem til et helt annet nivå, fortsatte Powell.

Videre forklarte Arjona at hun hadde satt sammen egne moodboards med inspirasjon til filmens intime scener, noe Powell kunne bekrefte.

- Hun ga oss faktisk spesifikke bilder som referanse til hva hun syntes var attraktivt. Det gjorde at vi hadde et slags språk for hva vi synes er engasjerende og sexy, forklarte han.

Og det fungerte så det suste. På rating-nettstedet Rotten Tomatoes scorer filmen 98% basert på 173 anmeldelser, og her til lands triller samtlige av de store mediehusene femmere på terningen.

Annonse

NRK Filmpolitiet mener "Hit Man" leverer "noe flere nyere filmer mangler, nemlig merkbar kjemi mellom hovedrolleinnehaverne". VG kaller filmen "en sexy suppe", "heite greier" og "en absolutt fryd", og Dagsavisen omtaler den som et "sjarmerende blinkskudd" og "overraskende sexy".

Se traileren under:

"Hit Man" er regissert av Richard Linklater ("Boyhood", "Dazed and Confused"), basert på et manus han har skrevet i samarbeid med Powell (som også er produsent) og Skip Hollandsworth. Historien er løst basert på en usannsynlig sann historie, og følger filosofi-foreleseren Gary Johnson (Powell), som tilfeldigvis også jobber undercover for politiet i New Orleans.

Annonse

Her er går oppdragene hans i å avsløre folk som forsøker å hyre leiemordere, ved å utgi seg for å være en selv. Når han blir kontaktet av en desperat kvinne (Arjona) som vil ha ham til å knerte den voldelige ektemannen hennes, begynner imidlertid problemene å hope seg opp. Gary faller nemlig pladask for sin nye "kunde", og absolutt ingenting går etter planen...

"Hit Man" vises nå på kinoer over hele landet - billetter finner du her!

Annonse