Ian McKellen i Ringenes herre

Stjerna om comeback i ny "Ringenes herre"-film: - Hvis jeg er i live

Filmweb
Publisert:

Den 85 år gamle skuespilleren er ikke fremmed for å gjenoppta en av filmhistoriens mest ikoniske roller...

Annonse

For én måned siden avslørte Warner Bros. at den nye "Ringenes herre"-filmen "The Hunt for Gollum" er på vei, og det er tydeligvis ikke bare fansen som har fått noe å tenke på.

The Times of London (via Deadline) intervjuet nylig Ian McKellen (85), som spiller Gandalv i "Ringenes herre" og "Hobbiten"-trilogiene, da et mulig trollmann-comeback ble et tema.

Skuespilleren røpet at han hadde hørt "hvisking i Tolkien-land", og at han ikke hadde "barbert seg på månedsvis" takket være en rolle i Shakespeare-stykket "Player Kings". Den magiske looken var med andre ord på plass, og journalisten benyttet anledningen til å høre om McKellen kunne være interessert i å gjenoppta rollen som Gandalv.

- Hvis jeg er i live, svarte stjerna lattermildt.

Annonse

- Men det er ikke noe manus, det er ikke noe tilbud, det er ingen plan, la han til.

Les også: Ian McKellen nektet å overta rollen som Humlesnurr: - Jeg vet han ikke aksepterte meg

Ian McKellen 2019
TILBAKE TIL MIDGARD?: Skuespiler Ian McKellen., Foto: Joel C Ryan/NTB

"The Hunt for Gollum" lander på kino allerede i 2026, og har Andy Serkis, fyren som spilte Gollum i de originale "Ringenes herre"-filmene, i tittelrollen. Serkis vil også bidra som en av filmens ansvarlige produsenter, og som prosjektets regissør, ifølge Variety.

Med seg har han også produsenter i "Ringenes herre"-regissør Peter Jackson, i tillegg til Jacksons faste samarbeidspartnere Fran Walsh og Philippa Boyens. Ifølge Warner Bros. Discovery-sjef David Zaslav vil trioen "være involvert i hver eneste fase" av prosjektet, som for øyeblikket dreier rundt manusutvikling. De ansvarlige for utformingen av den nye historien er Walsh og Boyens, i tillegg til Phoebe Gittins og Arty Papageorgiou.

Så langt har vi ingen detaljer om filmens handling, eller hvilke skuespillere som er involvert utover Serkis. Vi venter i spenning...

Annonse